donderdag 12 januari 2012

Time to play

Hoi hoi, allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties die ik heb gekregen op mijn vorige kaarten. Fijn dat jullie de moeite nemen om een reactie te plaatsen. Ik lees ze met heel veel plezier.
Nu even over deze layout. Ik heb hem gemaakt voor mijn oudste zoontje. Hij is zoooo ontzettend dol op voetballen dat ik hem deze LO niet kon onthouden. Ik heb Magnolia papier gebruikt en verder aangekleed met labels, tickets, lintjes enz.

Detailopname. De 2 stempeltjes op het label heb ik geleend (bedankt Miran).



De beker komt uit een heel simpel setje uit het begin van mijn scraptijd. Jullie herkennen het vast dat je toen nog hele andere dingen kocht. Maar toevallig dat deze hier goed bij pastte. Wie wat bewaart die heeft wat toch? Ik ben heel goed op dreef met mijn LO's (eindelijk), dus er zullen er binnenkort nog wat meer volgen. En goh wat ruimt dat op zeg...papierbak slinkt, maar ook de stapel foto's ...heerlijk!!Bedankt weer voor het langskomen. Groetjes Patricia










10 opmerkingen:

  1. Tjonge kon geen reactie achterlaten, blogger zit weer dwars. Nu dus eindelijk gelukt. Wat een gave en stoere LO, leuk dat voetbalpapier! En zo zie je maar dat als je iets bewaard het nog van de pas komt, de beker past hier perfect bij.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, stoere lay-out van je zoontje. Echt helemaal supers! Mooi papier heb je gebruikt. liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze is ook alweer zo mooi Patries! Je bent idd goed op dreef zeg! Heel leuk en stoer deze LO, zo leuk ook met dit papier en die beker past er perfect bij! Wie wat bewaard.........Had gisteravond geen energie meer om nog maar iets te ondernemen! Was het leuk? Hebben jullie nog iets leuks gemaakt? Ik heb de hele week nog niks gedaan!(qua scrappen dan bedoel ik ;-)) Spreek je snel weer. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Patries!
    Wat origineel en leuk dat je magnoliapapier voor een LO hebt gebruikt! Dat zie je niet vaak, ik vindt hem erg leuk geworden!
    Nu heeft Joeri er nog een voetbalplaatje bij!!!
    (Enne...als je papier bak slinkt, wil ik wel weer mee winkelen, hoor!!!)
    Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je dit mooi gedaan voor je zoontje! Jij fier op je zoon en hij op zijn mama, de ideale combinatie als je 't mij vraagt!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ach, wat schattig, kijk hem daar nou staan. Zo'n lief gezichtje, zijn mooie tenue en die grote bal in zijn armen... Hij trots, moeder trots!

    Ook trots mag je zijn op jezelf, Patricia. Deze LO is ook weer super!

    groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke en stoere layout. Goede combinatie van oud papier ;)

    groetjes,
    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige layout Patricia, lekker stoer en mooi bijpassend papier!
    Prettig weekend!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooi Magnolia papier! Nog niet gezien in de winkel. Leuk toch dat hij zo dol op voetballen is. Hij zal wel blij zijn met deze LO. Wat een lekker ventje! xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen