zondag 15 januari 2012

Kabouterboek en Bedankt

Hoi hoi, allereerst wil ik iedereen bedanken die op mijn help oproep heeft gereageerd. Ik heb google chrome geinstalleerd en eindelijk kan ik weer reacties achterlaten. Ik heb de schade net even ingehaald voor zover dat kon.
Nu wil ik jullie graag dit kabouterboek laten zien. Ik heb het gemaakt nav het kabouterfeestje wat wij voor de 4e verjaardag van mijn zoontje hebben gedaan.
Ik heb voor dit boek het papier van Maja Design gebruikt......omdat het heeeeel erg goed kleurde bij de foto's. Het leek er voor gemaakt. Het is een heel fleurig geheel geworden.

Ik heb ringen aan de linkerzijkant en rechterbovenkant gedaan zodat je 2 boekjes kan verwerken in 1 groter boek.


Ik heb af en toe op de pagina's een vakje gemaakt voor een label. Hier heb ik de opdrachtjes van het feestje nu in gedaan.

Ik heb de pagina's alleen versierd met dessinpapier, een geponste rand, een tekstrub-on en soms een bloem of swirl oid. Meer vond ik niet nodig, anders wordt het zo druk.


Dit is het boekje aan de rechterkant. Deze klap je dus naar boven open. De dessinstrookjes zijn de randjes van het dessinpapier. Ideaal dat Maja Design dat zo heeft gedaan. Alle restjes kunnen we nu gebruiken.

In het boekje heb ik ook wat extra uitklappagina's gemaakt. Zo kan ik nog weer wat extra foto's kwijt en het is ook nog eens heel leuk.Achterin het boekje heb ik de uitnodiging geplakt en een uitklappagina waarin alle foto's van elk kind met mijn zoontje en kaboutermama inzitten.Een voorbeeld van het label. Ik had hele kleine opdrachtjes in kleine kabouterenvelopjes gedaan. Deze originele briefjes pasten precies op een label. Zo heeft Niels een heel mooi overzicht van zijn geweldige feestje.


Sorry voor de slechte foto's. Ik kreeg het boek gewoon niet mooi op de foto. Ik hoop toch dat jullie het leuk vonden om te kijken. Ik heb natuurlijk maar een paar foto's laten zien zodat jullie een idee krijgen. Alle pagina's is echt te veel.


Fijne avond , groetjes Patricia

18 opmerkingen:

 1. Wat zal dat een feest zijn geweest!!! En let op, de kinderen zullen dit altijd blijven herinneren!! Ja en dat boek, het is toch helemaal SUPERRRR!!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel origineel met die kleine boekjes er nog eens in en het labeltje met de kleine opdrachtjes is helemaal origineel! Keitof meid!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjonge, je hebt nogal eens pech met blogger he? Gelukkig werkt het nu weer voor je!
  Wat een leuk boek heb je gemaakt een super mooie herinnering. Niels ziet er heel gelukkig uit op de foto's :-) En het Maja papier past er prachtig bij!
  Grtjs Ing

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je boekje is echt supergaaf Patries! En in het echie nog mooier!! ;-))) Zo ontzettend mooi gemaakt en zo'n mooie herinnering aan Niels zijn partijtje echt super! Spreek je snel. Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjeempie wat heb je er weer iets moois van gemaakt. Leuk, vrolijk, lekker kleurrijk. Mooie foto's en leuk de labels met de verschillende teksten en opdrachten. Wat een mooie herinneringsboek is dit, GEWELDIG! Wat fijn dat alles weer goed werkt en dat je weer reacties achter kan laten.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooi boekje geworden! Wat een leuke herinnering. Mooi bijpassend papier. Je had zijn kleding zeker aangepast aan dit papier ;)
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een werk heb je hieraan gehad, maar zeker leuk om te doen. Leuk al die foto's van je kabouterfeestje in zo'n mooi boekje, een blijvende herinnering!
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende herinnering! Erg leuk gemaakt. En wat een leuk feestje had je verzonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw!!!!! Patricia je kabouterboek is fantastisch,. Wat een mooie herinnering. Je hebt er een prachtig geheel van gemaakt. Over die postzegels, moet je weten dat ik 1,5 jaar geleden op het punt heb gestaan om ze weg te doen. Ik had er de tijd nog niet voor genomen. LOL!! Wel jammer dat je er niet een paar mag hebben van je man. Flauw hoor, haha! Geintje natuurlijk. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, ik vind dit zoo leuk! Prachtig boek met mooie foto's van Niels (en jou). Een leuke herinnering aan zijn feestje! Als ik bedenk hoeveel foto's er hier nog liggen, nog niet eens ingeplakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Patries, je boek is echt prachtig!!!!
  Je kunt gerust àlle foto's laten zien, hoor!
  Niels en Joeri boffen maar met jou als moeder!
  Het feestje waar je zo'n werk van hebt gemaakt, en ook allebei nog een prachtig boek als herinnering! En zo leuk, 2 boekjes in 1, heel gaaf!
  groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je dit prachtig gemaakt Patricia.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je een schitterende boekje gemaakt! Ik vind het echt geweldig, zo mooi gedaan en heel leuk idee van twee in een boekje, ook met hele leuke, lieve fotos! Wat een geweldige herinnering heb je zo gemaakt! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Patricia, Ik kwam er net achter dat jij ook een blog had, dus ik snel kijken. Super mooie dingen maak jij zeg! Ik, als beginnende scrapster ( haha.. bestaat dat woord eigenlijk wel?? :) klinkt leuk...) kijk mijn ogen uit naar al het moois wat er allemaal gemaakt kan worden. Khou je blog in de gaten hoor! groetjes Celine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Patricia,
  Bedankt voor je tip. Zoals je ziet kan ik nu dus wel weer reageren via google chrome.
  Ik heb je boek al in het echt mogen bewonderen maar het blijft een prachtig boek om naar te kijken. Zoveel leuke foto's van zo'n superleuk feestje. Ook je voetbal lay-out vind ik helemaal geweldig. Heb gisteravond een selectie gemaakt van foto's om weer met lay-outs aan de slag te kunnen maar daar komt nu weer even helemaal niets van. Ingrid, mijn vriendin, is vandaag moeder geworden. Dus moet nu eerst de kraamcadeaus scrappen. Ben al wel even op bezoek geweest om de geboorteslinger en het tasje met sokjes te geven. De rest moet ik morgenavond af maken.
  Druk, druk, druk, dus.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel erg leuk!
  Leuk dat het boekje ook op verschillende manieren open en dicht kan (door weer andere ringen toe te voegen bedoel ik)
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. super wat een pracht boekje is dit. Helaas kon ik de vorige keer niet op je blog komen. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow Patricia, ik zie deze nu pas...schaam...schaam!
  Wat een prachtig boek heb je gemaakt van dat kabouterfeest!
  Knappe, vrolijke kabouters zijn jullie , echt een heel leuk bedacht kinderfeestje!
  Ik kan de letters op het roze niet zo goed lezen maar heb ze vergroot om niets te missen haha.
  Voor mijn zoon ( inmiddels pas 18) heb ik ooit een kabouter plop feest ook op die manier gegeven, zo leuk om te bedenken.
  Toen scrapte ik nog niet maar ergens in een doos heb ik wel alles van de kinderfeestjes nog bewaard...goed idee om daar nog eens een boek van te maken!
  Zo heb ik nog een prinsen en prinsessenfeest, een berenfeest , een griezelfeest en een sloopfeest gedaan.
  Je zet me aan het denken met deze post.
  Ooit...als ik nog eens heeeel veeeel tijd heb haha.
  Jij bent tenminste up to date en hebt een super herinneringsboek voor je zoontje gemaakt!
  Ga nog even verder neuzen op je blog.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen