zondag 8 januari 2012

Boekkaart Happy B-Day

Voor mijn scrapvriendinnetje Mirande heb ik deze boekkaart gemaakt. Ik heb hem net afgegeven dus ik kan hem veilig op mijn blog plaatsen. Ik heb deze kaart al een keer eerder gemaakt en hij is erg leuk om te doen. Ik heb dit keer de lijn van Bo Bunny, Gabrielle gebruikt. Ik vind dit zulk mooi papier. Het is fleurig en toch heel stylvol.



Aan de linkerkant heb ik een tag gedaan met onze felicitaties.



Het boekgedeelte heb ik versierd met een label (gestempeld met mijn nieuwste stempelsetje), bloemen, parelswirl, charm en wat embellishments die bij deze lijn horen.



En nog even een detailopname.


Bedankt voor het langskomen. Ik ben heel erg benieuwd naar julie reacties.


Fijne zondag allemaal. Groetjes Patricia

17 opmerkingen:

  1. Hoi Patricia,

    Zo wij zijn weer boven de grond en wij wensen jou een heel goed en creatief 2012 toe. Wat een schitterend creaties heb je gemaakt tijdens onze blogpauze. Wat je voor je schoonvader hebt gemaakt is super, wat een prachtige papier heb je daarvoor gebruikt! En deze boekkart is ook al zo mooi, wil ik zeker ook eens maken, staat op mijn to-do lijst van zo'n kilometer lang:)) Lieve kleurtjes heb je ervoor gebruikt. IK hop eens over naar het blog van Mirande, ze heeft een lief berichtje bij ons achtergelaten, dus ik ga daar even rondneuzen.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een plaatje!!! Super mooi geheel, prachtig papier en hele leuke details erin verwerkt, net wat je zegt, stijlvol!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Patricia, wat is dat een leuke kaart, je kunt het eigenlijk geen kaart meer noemen. Het is gewoon een heel project zeg. Dat moet wel een "geef"kaart gaan worden. Hij is 'Super'!
    prachtig gedaan! xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Patries
    Wat een prachtige kaart, en je nieuwe stempels zijn erg leuk!!!!
    Ook erg leuk zijn de lettertje op de voorkant, en weer allemaal zo mooi bij elkaar passend!!!
    Erg mooi weer! Helemaal super!
    Groetjes marion

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige boekkaart Patricia, en idd heel mooi papier!!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kaart is het geworden. Het is even een werkje met vouwen en in elkaar zetten, maar dan heb je ook heel wat moois.

    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Patriciai, wat een plaatje van een kaart. Ik heb er ook eens één gemaakt maar dat is alweer even geleden. Ik vind 'm schitterend. Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Patricia,
    Hier ben ik dan de gelukkige, die deze geweldige kaart gekregen heeft. Ja, alle visitie is de deur uit en de grootste troep is weer opgeruimd. Ik wil je via je blog toch nog even laten weten dat ik er echt heel blij mee ben. Hij is vandaag meerdere keren door anderen bekeken en ze bewonderden het vele werk dat je er mee gehad hebt. In het echt is hij nog veel mooier. Ben wel erg benieuwd naar de andere nieuwe stempeltjes maar deze zijn geweldig. Dat wordt wel een heel lekker gebakje tijdens ons nog te plannen scrapavondje.
    Ga lekker met de beentjes op de bank, boer zoekt vrouw kijken en dan vroeg mijn bedje in. Morgen gaan we wel weer scrappen.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goh wat knap Patricia !
    Heel mooi met dat groene als hoofdtoon !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw Patries, Jij bent ff goed bezig zeg! Wat een mooie kaaaaaaaart is dit. Heel mooi met het Gabrielle papier, dit blijft een gave lijn. En eeeh nieuwe stempels? Ik ben heel benieuwd welke je hebt gekocht! Tot snel.Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze kaart heeft vast veel tijd gekost en het resultaat is dan ook erg mooi! Dit model staat ook nog op mijn to-do-lijst (pff, weet je wel hoe lang die is...)
    Mirande was er vast heel blij mee!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat heb je een super mooie boekekaart emaakt met heel mooie papier, mooie chique kleuren en wart een mooie stempels!! Schitterend! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi hoor ,het blijft leuk geven zo'n boekkaart.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fantastisch mooi Patricia wat een pracht boekkaart. Dat lijkt me zoveel werk, maar ik zal deze kaart ook ooit eens maken. Het is ook een heel mooi kadootje om weg te geven en het papier is ook erg mooi. Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat een mooi en bijzonder kaartje en het papier is zeker stijlvol,mooi hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw, Patricia, inderdaad erg stijlvol. Ik vind hem prachtig!! Helemaal chique. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Supergave kaart vind ik het geworden. Echt een heel project hoor. Ik vind de kleurencombinatie ook weer heel mooi met dat papier zo.

    Groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen