donderdag 17 juni 2010

Traktatie
Hallo allemaal,
Ik ben de afgelopen avonden bezig geweest met de traktatie voor Joeri. Ik heb een maand geleden de cartridge, tags bags boxes and more van de cricut gekocht. Ik dacht, mooi, dat apparaat snijdt alle bakjes voor me uit, dan ben ik zo klaar.....ahum. Dat viel een beetje tegen.
Ik moest ze allemaal zelf dichtplakken natuurlijk en daar ging toch wat meer tijd in zitten dan ik dacht. Mijn vriendin had de piratenstempel al ingekleurd en ingescand (bedankt Linda), dus dit was gelukkig een kwestie van uitprinten en stansen. Daarna alle fotootjes van Joeri uitgeprint en ook gestansd. Deze ronde stans heb ik van een vriendin geleend (bedankt Marion).
Dit is het resultaat geworden. Ik ga de bakjes vullen met popcorn en dan mag Joeri woensdag trakteren. Fijne avond allemaal.
Groetjes Patricia


7 opmerkingen:

 1. Oooooh dit ziet er echt prachtig uit Patricia! Heel gaaf hoe je dit hebt gedaan, zal vast wel in de 'smaak' vallen bij de kindjes! En eeeh woensdag scrappen? Mail je nog wel!
  Fijne avond en tot snel.
  Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schitterende traktaties heb je gemaakt, wat ziet dat er mooi uit zo allemaal bij elkaar, Onze niek is a.s maandag jarig maar viert het pas woensdag ( zijn 3 kinderen op de zelfde dag jarig) hij kan nu al niet wachten met zijn traktaties uitdelen.
  fijn weekend
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf!!! Wat is het leuk geworden!!!
  En wat staat het leuk, de kleurtjes zo bij elkaar! Ik denk dat hij het geweldig vind om deze uit te delen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, wat een gave traktaties zeg!! Heel leuk!! Je hebt er zeker een werk aan gehad zeg!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi patrica wat ziet dit er erg lekker en mooi uit mamma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk... staat super! Wat vonden ze ervan? Joeri was zeker trots op zijn traktatie.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen