zaterdag 19 juni 2010

2 theedoosjes


Goedenavond allemaal,
Ik las op het blog van Ingrid dat ze hals over kop een theedoosje moest maken omdat haar zoontje was vergeten door te geven dat juf de dag erna voor het laatst was. Lachen dacht ik.....tot het mij ook overkwam. De juf van Joeri is maandag jarig en ik vond het briefje hierover vrijdagavond in zijn tas. Ik had er weliswaar wat meer dagen tussen zitten, maar met dit weekend, voetbal en vaderdag, natuurlijk GEEN TIJD!!
Volgens Ingrid was het theedoosje makkelijk te maken dus ik heb het uitgeprobeerd.
En ja inderdaad binnen een half uur was hij af. Echt heeeeeeeel makkelijk.
Ik had laatst met de cricut al wat kadobondoosjes uitgesneden, dus dit was een kwestie van versieren en klaar. Ik vind hem zelf echt superleuk geworden. Ik heb weer het Tilda papier gebruikt, omdat ik het echt prachtig papier vindt. Binnenkort ga ik wel weer wat papier bestellen. Ik heb bijna geen meisjes/vrouwen papier. Tot voor kort maakte ik bijna alleen maar layouts voor mijn zoontjes, dus voor mij geen roze/paars papier e.d.
Omdat het theedoosje zo makkelijk te maken is heb ik er ook nog gauw eentje gemaakt voor een vriendin. Zij had ons uitgenodigt om voetbal bij hun te kijken. Ik heb het in de sfeer gehouden en het doosje met oranjetinten gemaakt.
Het patroon van het doosje is te vinden op het blog van Sandra (sandra's scrapkaarten en freubels).
Fijne avond allemaal3 opmerkingen:

 1. Hoi Patricia, Wat leuk!!!! Ik heb ook theedoosjes gemaakt voor de juffen! Heb ze net af en inderdaad ze zijn zo klaar en het is erg leuk om te geven vind ik.
  Dat kadobondoosje ziet er trouwens ook super uit! Het papier is er ook heel geschikt voor, mooi stevig! Ik had er ook een paar van Magnolia papier gemaakt maar dat is toch niet heel geschikt (maar wel leuk) Woensdag lijkt me heel gezellig! Ik kom ook. Een fijne vaderdag morgen en ik zie je dan woensdag wel!
  Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Patricia

  Wat zijn de doosjes lief geworden!!!!
  Heel lief met het Tildapapier, hoor!
  Fijn weekend en tot woensdag! Ik heb er zn in!
  Groetjes marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwie, wat zijn ze leuk geworden! Dat Tilda papier is lekker stevig he? Ik ga er binnenkort weer een paar maken, voor de andere juffen, dat kan ik iets beter plannen ;-)
  Een fijne dag!
  Hugs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen