woensdag 14 maart 2012

High Tea

Hoi allemaal, ter ere van mijn verjaardag had ik een gezellige high tea georganiseerd voor al mijn vriendinnen. De etageres die ik hiervoor heb gebruikt heb ik eens gekregen van een vriendin.
Ik heb ze geschilderd en vervolgens beplakt met papier van Tilda. Om alle randen een lief kantje gedaan en toen had ik 2 hele leuke etageres die heel goed van pas kwamen.
Het was een supergezellige middag waar heel wat af gekakeld is, hihi, Wat wil je ook met 11 meiden.

De dag erna was mijn echte verjaardag. Helaas verliep deze dag wat minder. Het bezoek was goed en wel binnen toen mijn jongste zoontje van 4 van de trampoline afviel. Ik ben direct naar het ziekenhuis gegaan en daar bleek hij een gebroken pols te hebben. Echt heel zielig, hij had zo'n pijn. Hij heeft zijn armpje nu in stoer blauw gips. Gelukkig gaat het nu wat beter en heeft hij niet zo veel pijn meer.
Nu weten jullie ook waarom ik niet op jullie blogs ben geweest. Maar ik ga de schade zo inhalen en even lekker rondneuzen.
Groetjes Patricia20 opmerkingen:

 1. Dat ziet er allemaal heerlijk uit zeg maar wat een domper op de feestvreugde !
  Gelukkig voelt hij zich al wat beter !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die etageres. Ik dacht al, ik zie niets meer. Was al een paar keer langs geweest. Jammer dat de dag overschaduwd werd! (van harte gefeliciteerd nog) Gelukkig herstellen kinderen vele malen sneller dan wij! Maar wat is het "heartbreaking" om te zien dat ze zulke pijn hebben. Geef hem maar een dikke zoen van mij. Wij hadden hetzelfde op Dano's verjaardagsfeestje afgelopen zondag. Hij gaat met mijn dochter van de glijbaan af en komt klem te zitten met zijn voetje. Wilde niet meer neergezet worden. Kon niet meer lopen, kruipen, alleen nog zielig bij ons hangen. Dus ook op naar het ziekenhuis. Gelukkig kunnen ze op die leeftijd nog niets breken, zei de dokter. Maar hij loopt nog steeds niet! Wil zijn voetje niet gebruiken. Kruipen doet hij inmiddels wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukwensen met je verjaardag meid maar wat een zielige afloop! Ocharme, het ventje! Maar goed dat de pijn al beter is. Leuke etageres met heerlijke dingen op!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet dat er even lekker uit Patricia. Dat zal best goed gesmaakt hebben bij je vrienden. Nog gefeliciteerd met je verjaardag.

  Groetjes Scrapfanaat Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach wat zielig en dat is schrikken ook. Zulke valpartijtjes gebeuren nu immers altijd onverwachts. Hopelijk is dat armpje snel weer in orde. De etageres zijn natuurlijk erg mooi en lijkt ook heel gezellig.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O verhip; Natuurlijk ook nog gefeliciteerd met je verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja dat arme mannetje..had zo'n verdriet....
  Maar nu heeft hij dan stoer blauw gips...;0)
  Je etagere's zagen er prachtig uit!!..net als je andere boekjes....;0)
  Groetjes en een dikke pakkerd voor de kleine pechvogel...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zier er heerlijk en gezellig uit!!
  Nog van harte met je verjaardag en beterschap voor je zoontje....


  liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog gefeliciteerd!!! En wat ziet het er smaakvol uit, zowel letterlijk als figuurlijk!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allereerst nog van harte gefeliciteerd Patricia. Ik hoop dat het met je zoontje nu flink beter gaat. Niets erger dan je kind pijn zien lijden.

  groetjes
  Gerdie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog van harte Patricia. Je etagers zien er heeel gezellig uit. Het ziet er allemaal goed en heerlijk uit. Maar wat een domper op de feestvreugde zeg!!! Heel veel beterschap gewenst voor je zoontje. Gelukkig is het nog geen zomer.....(om het maar positief te houden.) Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Patricia,
  De high tea was inderdaad erg gezellig en al die lekkere hapjes. Het was allemaal zoo lekker. De etageres zien er super leuk uit, zo lekker vrolijk en feestelijk.
  Heel veel beterschap gewenst voor Niels van Merle en natuurlijk ook de rest van de familie. We komen nog wel even een keertje op ziekenbezoek hoor.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Allereerst nog van harte gefeliciteerd!! Mooi de etageres gevuld met al dat lekkers!!! Jammer dat je verjaardag een vervelend staartje had, beterschap voor je zoontje. Hopelijk geneest het voor spoedig!

  Groetjes, marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hartelijk Gefeliciteerd nog!! Prachtig gemaakt al dat lekkers. Daar zullen ze wel van gesmuld hebben. Ziet er super mooi uit op de etageres.
  Zo feestelijk. Jammer dat het zo vervelend afliep. Ik wens je zoon, een snel herstel toe. Lieve groet Celine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mmmmm....ben nog aan het nagenieten van de heerlijke high tea! Het was heerlijk en erg gezellig!
  Dikke knuffel voor Niels en voor jou voor de schrik!
  Liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ja en wat sneu dat het zo afliep. Maar je schrikt inderdaad ontzettend en zou willen dat je zelf in het gips moet op dat moment, toch.
  Hoop dat het snel wat beter gaat.
  Je etageres zijn schitterend, heel leuk gedaan.
  Ook nog bedankt voor je lieve berichtje op mijn kaartjes.

  Lieve groetjes van Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! Ooh wat balen van het ziekenhuis. Net op zo'n dag,maar niets aan te doen. Wel vet zo'n blauw gips! Hopelijk heeft hij nu niet zoveel pijn meer! Je etagière is wel prachtig,mmm ik krijg honger!
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nog gefeliciteerd met je verjaardag en wat ziet dat er allemaal leker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nog van harte gefeliciteerd en wat een gezellig én lekker idee om een high tea te organiseren! Wat vervelend voor je zoontje, ik hoop dat het inmiddels weer wat beter met hem gaat.

  Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Sorry, Patricia, dat ik nu pas reageer.
  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Vlak voor mij, dat zou ik moeten noteren (-:

  Je high tea ziet er perfect uit. Vorig jaar vierde ik met mijn vriendinnen ook met een high tea. Dit jaar weinig puf om het voor te bereiden. Taart van Hema is ook wel lekker, maar nu heb ik er toch een beetje spijt van. Het staat altijd veel gezelliger... Nou, wellicht volgend jaar weer?

  Fijn weekend,
  zonnige groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen