zaterdag 2 oktober 2010

Aapjes kijken

Hallo allemaal, ik heb weer een layout om te laten zien. Ook deze had ik al even af, maar weer geen tijd vrij gemaakt om daar een foto van te maken. Ik heb dit keer het papier uitgekozen bij het lint ipv bij de foto. Ik had bij de Xenos ooit dit leuke aapjes lintje gekocht en deze wilde ik hier perse bij gebruiken. Toevallig dat ik een leuk papiertje vond wat er helemaal bij paste.
Ik heb met het andere lint geprobeerd lianen (schrijf je dit wel zo?) na te bootsen en natuurlijk had ik ook aapjes knoopjes die er bij moesten. Het was die dag heeeeeeel slecht weer, maar dat zie je gelukkig niet terug op de foto's. Het was volgens mij het enige droge momentje.
Bedankt weer voor het kijken. Jullie horen nu in ieder geval een week niets van mij.
Wij (mijn vriend en ik) gaan morgen op vakantie naar Egypte...zonder kinderen ja ja. Dat zal wel even wennen zijn. Ik heb er nu nog wel moeite mee hoor. Ik heb deze reis gewonnen en het was maar voor 2 personen. Ja en dat laat je natuurlijk ook niet schieten.
Dus tot gauw allemaal. Groetjes Patricia

7 opmerkingen:

 1. Ik kom even aapjes kijken bij jou... mooi gemaakt weer deze lo's! Leuke herinnering, soms is de herinnering leuker dan het moment zelf he (zeker als het zulk slecht weer is)? Heb ik tenminste soms. Achteraf herinner je alleen de leuke dingen.
  Wauw, een reis gewonnen! Dat is gaaf. Heel veel plezier en maak maar veel mooie foto's dan zien we die hier wel weer terug :-)
  Hugs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lay-out heb je weer gemaakt. Die lianen zijn erg leuk. Ik was wel verbaasd dat je nog zo vlak voor je vakantie tijd had om even wat op je blog hebt gezet, ja ik weet het....het is zo leuk om te doen.oen. Ik kan het ook niet laten. Veel plezier, maak veel leuke foto's en tot snel.

  Groetjes liefs Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik dit schrijf zit je waarschijnlijk in egypte, ik wens je heel veel plezier.de layout is weer top ,erg leuk dat aapjes lint.

  gr agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave LO Patricia! Had 'm al in het eggie gezien natuurlijk en dan is ie nog mooier! Dit berichtje lees je natuurlijk pas als je weer terug bent uit Egypte! Hoop dat jullie het fijn hebben samen, heel veel plezier! Als je terug bent spreken we weer met z'n allen af ok? Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Patricia,
  Je LO ziet er goed uit!! Het ronde labeltje vind ik goed bedacht en wat heb je een schattig zoontje!
  Nu zit je in Egypte, heerlijk weer hoop ik. Zo'n reis winnen, geweldig! Hopelijk genieten jullie van alles, al is een week zonder kinderen best lang... Ben benieuwd naar je vakantieverhaal (hier of via LO's) groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog even een berichtje van mij. Ik heb iets op mijn blog staan voor je! Gr. Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Patricia

  Wat een mooie layout weer! Nu wachten op de layouts van de pyramide's en de farao's!

  Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen