donderdag 23 september 2010

Babydoos









Hoi Hoi, Ik ben blij dat ik jullie eindelijk deze babydoos kan laten zien. Ik heb hem gemaakt voor mijn oud-collega die bij ons laatste afspraakje vertelde dat ze zwanger is. Ik had hem al een tijdje staan, maar ik heb hem gisteren pas gegeven.
Ik heb deze Xenos-doos beplakt met Tilda papier en vervolgens versierd met bloemen, vlinders, plakparels en een lieve beertjes-charm. De hartjesrand is gemaakt met mijn nieuwe randpons van Martha Stewart. Het etiket "my most treasured memory"komt uit een knipvel van Tilda. Verder heb ik er nog een mooie tekst stempel opgedaan en de plakletters baby. Natuurlijk wilde ik er een bijpassend kadootje in doen, vandaar het rood/grijze omslagtruitje en de lieve rode sokjes. Aangezien ik niet weet of ze een jongen of een meisje krijgen heb ik alles in neutrale tinten gehouden. Mijn collega was er erg blij en ging gelijk een plekje vrij maken in de babykamer om deze neer te zetten. Leuk zo'n reactie...daar doe je het toch voor...mensen blij maken. Ik heb nog meer dingen liggen, alleen nog even fotograferen.
Fijne dag allemaal. Groetjes Patricia

6 opmerkingen:

  1. Deze is zoooooo mooi! Wauw, wat een pracht kado. Zo persoonlijk. Bedankt voor je idee. Ben benieuwd wat je nog meer op de foto gaat zetten...
    Hugs Ingrid
    ps weet je dat je je woordverificatie nog aan hebt staan? kost extra tijd om een reactie achter te laten... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooooh wauwie Patricia! Dit is echt erg mooi geworden. Daar zou ik ook een plekje voor vrijmaken hoor! Echt super gemaakt en mooie kleurtjes en zo een lief cadeautje erbij! Te gek. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ZOOO moooooi gemaakt, Patricia. Echt super (-: !!
    Mag ik vragen hoe je het papier op de doos hebt geplakt? Je MS pons is trouwens heel lief! (Ik moet toegeven, dat ik nog een heel lange wensenlijst heb wat knutselspullen betreft...)
    De combinatie baby blauw met rood is echt prachtig.
    Een warme groet van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Om verliefd op te worden zeg! Wat een prachtig cadeau voor je collega. Hele schattige kleurtjes (o o o wat is het Tilda papier toch geweldig!)en de tekst vind ik ook super. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw Patricia wat is dit een prachtig geschenk en logisch dat je oud collega het ook heel mooi vond. Ik vind hem schitterend en dat papier is ook heerlijk om mee te werken.
    Groetjes van Els

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Patricia

    Hij is heel erg mooi geworden, heel lief!
    groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen