donderdag 15 december 2011

Memory

Hallo allemaal, ik wil jullie graag deze creaties laten zien. Het was een flinke klus, maar ik ben zelf erg blij met het resultaat. Mijn schoonouders hadden deze wissellijsten om alle foto's van de overleden familieleden in te doen en ze had mij gevraagd om de lijsten te scrappen. Echter alle foto's waren verschillend. De een was kleur, de ander sepia of zwart/wit en van sommigen had ze alleen een overlijdenskaart. Ik vond het niet leuk en heel moeilijk om dan de ombouw van de lijst te scrappen.

Dus ik ben op eigen houtje aan de slag gegaan en heb besloten alle foto's te scannen, klein af te drukken en vervolgens elk vakje te scrappen. Ik vond het wel heel spannend om het te geven, want het was totaal niet geworden wat ze mij had gevraagd. Gelukkig vonden ze het heeeeeel erg mooi.Deze lijst is wel wat beschadigd maar mijn schoonvader gaat deze nog wat herstellen.Er zat al zoveel tijd in de lijsten dat ik geen tijd meer had om ook nog een kaart te maken.

Ik heb dus een labelkaartje gemaakt van een wc rolletje.
Bedankt voor jullie komst. Fijne avond allemaal, Groetjes Patricia
19 opmerkingen:

 1. Amai Patricia, wat is dit mooi! Ik kan best geloven dat er wat werk aan was maar het is de moeite waard geweest! Ook je kaartje vind ik héél leuk!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Patries, Nou, je hebt niets teveel gezegd hoor! Wat een prachtige lijst is het geworden! Mooi papier en de foto's zo in zwart wit passen er heel mooi bij ook. Kan me voorstellen dat je schoonouders hier heel blij mee waren! Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een leuk idee om zo de oude foto's te verwerken, leuk geheel geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Patries
  Echt prachtig, en in het "echie" nog veel mooier!
  En zo mooi verwerkt!
  En ook nog een labelkaart, toe maar!
  Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat prachtig. Heel stijlvol in deze kleuren. Een erg mooi geheel!
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat heb je weer mooi gemaakt Patricia!!
  fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow.. wat een werk heb je daar aan gehad Patricia!
  Maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik vind het schitterend hoe je het hebt gedaan en kan me voorstellen dat ze er blij mee waren.
  Fijn weekend.

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou, jij hebt zeker niet stil gezeten. Ook heb ik in de winkel bij Karin gezien dat je nog met andere dingen bezig bent... Tja, daar ben ik dan best wel een beetje jalours op hoor. Ik lijk maar geen tijd te kunnen vinden om te scrappen.... En er liggen nog best wat dingen om af te maken! Een goed voornemen voor het nieuwe jaar zullen we maar zeggen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is al je werk zeker waard geweest, wat is het mooi geworden. Ik vind het helemaal geweldig!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw,wauw, werkelijk schitterend gedaan!! Wat is dit een mooi project, je hebt er iets heel moois en dierbaars van gemaakt!!
  groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou dat heb je even prachtig en stijlvol gedaan zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou zeg, je hebt wel eer van je werk hoor; het is schitterend geworden. Lieve groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat veel werk maar zo dankbaar, als ze het zo mooi vinden. Ik vind het mooi dat je het zo eenvoudig hebt gehouden met steeds dezelfde dingen die terugkomen zoals dat frame!!
  Super gedaan hoor!
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat heb je weer een mooie dingen gemaakt en wat zie je blog er mooi vernieuwend uit.

  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Paricia,
  Nou ik had werl verwacht dat je schoonouders blij zouden zijn met zulke mooie fotolijsten. Het ziet er echt heel mooi uit. Een hele mooie herinnering.
  Je kaartje is ook erg leuk. Het blijft toch zo leuk om van een simpel wc rolletje een kaartje te maken.
  Bedankt trouwens voor jullie kerstpost. Hebben de jongens de post al gevonden. Ben nu nog bezig met jouw kerstpost hoor. Ik hoor je al zuchten van waar blijft mijn kerstkaart. Komt er aan even geduld. Wil wel een origineel modelletje. Dus nog effe wachten.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schitterend resultaat. Wat heb je dat mooi gemaakt. Kan me voorstellen dat het spannend voor je was. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 17. het resultaat mag er wel wezen zeg. ik kan me voorstellen dat het een flinke klus is geweest, maar het is schitterend geworden.
  ik vind dat je het heel goed opgelost hebt zo. doordat alle foto`s nu dezelfde maat en kleur hebben wordt het een mooi geheel.
  groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Kan me voorstellen dat dit een hele klus is geweest, maar het resultaat is bijzonder mooi geworden. Je labalkaart is ook prachtig geworden. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt de foto's een pronkplek gegeven. Heel mooi gemaakt, ook het versierde wc rolletje. Chique! Voor je werk heb je zeker veel complimenten van je schoonouders gekregen!
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen