woensdag 9 maart 2011

Mother's Love

Hoi allemaal. Ik heb weer iets nieuws te laten zien. Vorige maand was mijn moeder jarig en heb ik voor haar een kaart en een theedoos gemaakt. (ja ja ik kon het niet laten) . In de kaart zit een uitschuiflabel wat een leuk effect geeft als je het kaartje neer zet. Ik heb het beplakt met Eline's papier en heb ook stempeltjes van haar gebruikt. Het tekststempeltje is niet van haar, maar ik vond het wel een heel toepasselijke tekst.

De theedoos heb ik gekocht bij de Action. Mijn ouders hadden een grijs rode keuken en de theedoos was ook grijs...mooi dacht ik, hoef ik de basis iig niet te schilderen. Tot mijn ouders het idee kregen om de keuken eens te verfen...grrr. Ik heb gelijk een nieuwe blank houten theedoos gekocht en deze wit geverfd. De keuken is nu rood met wit, dus daar heb ik ook het papier op uitgezocht. Het is van de Magnolia kerstlijn, maar daar zie je niets van. De kleur is precies dezelfde als de keuken. Ik heb hem verder wat versierd met leuke embelishments. Eindelijk kon ik ook eens het klokje gebruiken wat ik al heeeel lang in huis heb. Het idee om deze theedoos te beplakken komt van Peggy
Het tekstje achterop de theedoos heb ik "gejat" van Linda , en het idee van het kaartje komt van Mirande.
Waar de blogs al niet goed voor zijn he....Bedankt meiden!! Jullie weer bedankt voor het langskomen en voor de vele leuke reacties die ik steeds krijg. Het is erg leuk om te lezen allemaal. Groetjes Patricia




















17 opmerkingen:

  1. Wauwie Patries! Wat ziet dit er leuk uit zeg! Heel mooi het kaartje en de theedoos heb je ook schitterend beplakt, mooi deze kleur hoor!Een hele leuke set zo bijelkaar. Je moeder was er vast blij mee! Spreek je snel! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk verhaal om te lezen, maar het gaat natuurlijk om die prachtige theedoos en nog mooiere kaart, ze zijn beide super, wat een prachtige details!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi patricia
    Nog gefeliciteerd met je moeder, ook zooo fijn dat ze nu mijn blog volgt!!!
    Je kaartje is erg mooi en de theedoos is erg lief! Waar is dat lieve klokje van achter teatime? Schattig!
    groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat is dit practig gemaakt nog van harte met je moeder..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook van mij alsnog gefeliciteerd met je moeder en ik denk dat ze de kaart en theedoos heel vond. Wel grappig dat ze de keuken geverfd hadden. Prachtige creaties hoor.
    Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Patricia,
    Wat een pronkstuk zeg! Je moeder zal wel blij zijn met zo'n creatieve dochter als jij! Het modelletje van het kaartje vind ik super. En wat een mooie kleurencombinatie.
    Groetjes
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw Wat ziet dit er leuk uit zeg! Heel mooi is het kaartje en de theedoos geweldig en wat een mooie kleurencombinatie

    liefs
    Manuela

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke projectjes, en je baby doosje van de vorige post ook, heel mooi kado! Het geeft zo leuk he? En je model kaart is ook prachtig!
    Hugs Ing

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow wat een leuk setje zet!! Daar zal je moeder zeker blij mee zijn! Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb een verrassing voor jou op mijn blog staan Patricia.
    Groetjes nel

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat prachtig Patricia !
    Ik heb ook nog 2 theedozen in de kast staan die wachten om gepimpt te worden , maar daar moet ik een keertje veel tijd voor hebben :)
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo, jij bent lekker bezig geweest, wat een mooi set.

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wooowww Patricia, wat ziet dit er allemaal mooi uit. DE kaart is prachtig, wat een mooi model heb je daarvoor gebruikt. Wij zijn vandaag wezen schoppen en heb toevallig ook dit papier gekocht, vind het zo mooi. En.....ik heb een theedoosje gekocht bij Xenos om te scrappen. Zie bij jou altijd van die mooie doosjes dus dat ga ik ook eens proberen!!
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo jarige jet (-:
    Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Hopelijk wordt je verwend met veeel knutselspullen (hihi), aandacht, lieve gasten, prachtig weer en lekkere dingen! Geniet van deze dag!

    De theedoos en kaart voor je moeder zijn enig geworden! En, krijg jij ook een versierd doosje vandaag...?
    Veel verjaardagsbestewensengroetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je theedoos is super geworden! Hier staat er ook nog een in de kast om te scrappen, maar ik moet nog ff tijd vinden.

    Lees net dat je jarig bent vandaag. Van harte gefeliciteerd meid en dat je lekker verwend mag worden.
    Een hele fijne dag nog.

    Groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Patries,
    Ik heb deze creaties al in het echt mogen bewonderen maar het is op deze manier een heel mooi geheel worden. Je moeder was er vast heel bij mee want het ziet er echt supermooi uit.
    Fijne verjaardag nog.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wauwwww echt mooi!!
    en dat kaartje... zo leuk met dat schuifsysyteem ...die wil ik ooooook haha
    moeten toch echt eens gaan kennis maken hoor, lijkt me Zo gezellig ;)
    je had zo mee gemogen naar de beurs het was harstikke leuk! heb weer genoeg ingeslagen :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen