maandag 20 december 2010

Award en weekendje weg

Hallo lieve volgers. Ik ben net terug van een weekendje Eindhoven. Ik heb natuurlijk gelijk mijn blog geopend en zie dat iedereen erg productief is geweest. Zooo wat zijn er veel leuke dingen gemaakt zeg. Ik heb alles uiteraard bekeken, maar het is teveel om bij iedereen een reactie te plaatsen. Dus daarom doe ik het nu een keer via deze weg.....prachtig gemaakt allemaal!!!

Ik heb (alweer een tijdje terug) een award mogen ontvangen van Frea http://creafrea.blogspot.com/. Hartstikke bedankt Frea. Sorry dat het even heeft geduurd voordat ik hem plaats. Ik ben steeds zo druk en dan schuif je zoiets vooruit. Ik vind het erg lief van je dat je hem aan mij hebt gegeven. Ik heb deze award al eens eerder mogen ontvangen.
Toen heb ik al dingen over mezelf verteld en de award doorgegeven.
Wat mij betreft verdient iedereen hem, want wat worden er toch prachtige creaties geplaatst. Het is voor mij elke dag een feest om de blogs te bekijken.
Fijne avond allemaal en voor iedereen alvast
Hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2011!!!
Groetjes Patricia

6 opmerkingen:

 1. Hey, Patricia! Gefeliciteerd met je award en het beterschapsdoosje is echt heel erg leuk geworden! Wat een leuk model zeg. En eeeeh sorry dat ik niet had gereageerd, maar nu dus alsnog! Ziet er top uit en zo mooi met dit papier en al die stempeltjes. Spreek je snel. Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je Award. Ik miste je dit weekend al, geen nieuwe creaties en geen reacties. Maar je was een weekendje weg. Dat is altijd leuk! Hopelijk heb je er lekker van kunnen genieten. Zie je snel.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je award!
  Heerlijk even een weekendje eruit geweest!

  Fijne feestdagen!
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Patricia,
  Wel verdiend, je award, gefeliciteerd!!!

  Hopelijk heb je met volle tuigen genoten van je weekendje weg?!

  Heel veel dank voor alle lieve en warme reacties op mijn blog de afgelopen maanden. Telkens weer leuk om te lezen. Ik kom ook zo graag bij jou kijken!

  Tot blogs en een hartelijke Kerstgroet van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Patricia,
  Wat leuk dat je een award hebt gekregen. Ik heb hem ook pas gekregen en je bent er toch een beetje trots op. Geniet van de kerstdagen en de allerbeste wensen voor het jaar 2011. Veel creatieve uren gewenst en we komen elkaar wel weer tegen op ons blog.
  Hartelijke groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor je lieve reacties op mijn blog en ik wil je nog even fijne dagen toewensen!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen