woensdag 17 november 2010

verjaardagskaartje

Hoi hoi, vinden jullie het ook zulk heerlijk scrapweer. Het is koud buiten, dus ik heb helemaal geen zin om weg te gaan. En dat geeft mij gelijk wat meer tijd om lekker te freubelen. Dit kaartje heb ik laatst gemaakt voor een vriendin die jarig was. Ik vind hem leuk geworden, maar hij is wel vrij eenvoudig. Ik had zeer weinig tijd, dus af en toe moet dat kunnen toch.
Ik heb nog 2 superleuke kaartjes gemaakt, maar deze moeten nog even op de foto (en op de post). Daarna zal ik ze laten zien. Fijne avond allemaal. Groetjes Patricia

12 opmerkingen:

 1. Hoi Patricia, 'less is more' zeggen ze en dat klopt zeker voor dit kaartje. Ik vind het echt een dotje!! Soms heeft een kaart niet meer nodig. Nog bedankt voor je lieve commentaar op mijn blog. Had gisteren een slechte dag, beetje terugval na de operatie denk ik. Mezelf een beetje overschat, dus vandaar geen berichtje op mijn blog. Probeer vanavond nog iets erop te zetten.
  Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem juist heel erg mooi geworden.
  De kleurencombinatie is gewoon super.
  Fijne avond nog.

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een happy kaart! En gelijk heb je, lekker binnen blijven, lekker knutselen. Ben het helemaal met je eens ;-) 't Is dat de kinderen naar school moeten en je af en toe boodschappen moet doen, maar anders... lol!
  Veel plezier verder met huismussen.
  Hugs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Patricia,
  Ben je weer een beetje bijgekomen van ons dagje uit? Ik inmiddels wel maar ik heb helaas nog niet zo heel veel gescrapt de afgelopen week. Druk, druk, druk en ook nog geen internet. Grrr. Maar goed we zijn er weer. Mooie kaart heb je trouwens gemaakt. Ik mis alleen wel je naamstempeltje. Of heb je deze nog niet gebruikt?
  Ik mail of zie je snel weer.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Patricia,
  Grappig, ik heb net ook een Happy Birthday kaartje op mijn blog gezet (-;
  Ik vind je kaart juist heel mooi! Ik hou wel van 'vrij eenvoudig', juist dat straalt vaak rust uit.
  Fijne avond en veel groetjes,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Patricia
  Ik vind hem heel mooi!
  En door het mooie papier hoef je er verder niet veel aan toe te voegen!
  Tot woensdag!
  Groetjes marion

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi patricia, Heel mooi kaartje! Het papier is op zich al heel mooi en druk dus dit kaartje is gewoon helemaal goed. Ben benieuwd naar je andere kaartjes! Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi Patricia
  Ik ben via de blog van Frea op die van jou gekomen.
  Wat een leuke dingen maak jij. Ik ben ook meteen maar volger geworden.
  Misschien wil je ook eens een keer naar die van mij kijken.
  www.scrapingrid.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Patricia, dank je wel voor je reactie op mijn laatste kaartje. Het kleuren met Derwent gaat prima hoor; het enige waar ik wel eens moeite mee heb is om hele kleine details goed helder te krijgen. Je moet de punt dan heel scherp hebben maar omdat het oppervlak dat je dan in moet kleuren heel klein is kun je het potlood haast niet heen en weer bewegen. Ik vind het dan lastig om er voldoende kleur in te krijgen. Maar het schaduwen en zo gaat echt prima hoor. Waar kleurde jij dan hiervoor mee??
  Liefs, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat maak je mooie kaartjes!
  groetjes
  MOnique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk kaartjes weer ,ik vind het papier ook zo lief
  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen