donderdag 27 oktober 2011

Hartelijk gefeliciteerd

Hoi hoi, ik wil jullie graag nog dit kaartje laten zien. Ik heb hem gemaakt voor de verjaardag van een scrapvriendin. Het is alweer even geleden, maar ik had nog geen tijd om deze te plaatsten.
Het kaartje is gemaakt van Tilda papier. De vorm van de kaart is een stans van Tim Holtz. Deze heb ik een tijdje terug overgenomen van een blogvriendin (Bedankt Lida..ik vind hem nog steeds erg leuk). Ik heb dit idee eens voorbij zien komen op een blog en wilde dit ook eens proberen.
Bedankt voor het langskomen. Een fijne dag allemaal! Groetjes Patricia






zaterdag 22 oktober 2011

celebration

Hoi hoi allemaal, ik wil jullie graag even dit kaartje laten zien. Ik heb hem gemaakt voor mijn scrapvriendinnetje Linda die laatst jarig was en 40 werd (hihi sorry Lin).
Ik heb het kaartje gezien op het blog van Pion. Ik vond het wel een leuk modelletje om te maken.
Het papier heb ik al even liggen en is volgens mij van Kaisercraft.
Ik zie net dat het tekstje linksboven weggevallen is door de flitser. Er staat dus celebration.
Fijn weekend allemaal, groetjes Patricia
















donderdag 13 oktober 2011

Hoera een kleindochter

Hoi hoi, ik heb jullie in de vorige post een kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor de kersverse ouders van Sofie. Maar natuurlijk heb ik ook een kaartje gemaakt voor de gelukkigste opa en oma van de hele wereld (he Gerda). Ze zijn apetrots en terecht en daarom wilde ik ook voor hun een kaartje maken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ook heerlijk vond om los te gaan met ROZE. Ik scrap natuurlijk vnl blauw met al die jongens in huis.
Ik heb het kaartje gemaakt van Maja design papier. Het stempeltje heb ik geleend van Mirande (bedankt meis, vergeet ik hem alleen weer mee te nemen naar school, sorry).
Het lijstje om het meisjeshoofd komt van een chipboard vel van de Action en het hartje en Love heb ik op de beurs gekocht. Bedankt voor het kijken en tot gauw. Groetjes Patricia













maandag 10 oktober 2011

It's a girl

Hoi hoi, ik zie dat het al even geleden is dat ik een berichtje heb geplaatst. Ik heb nog genoeg dingen om te laten zien, maar ik moet er echt even voor gaan zitten om foto's te maken enz.
Maar goed, ik heb weer wat. Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn neefje en zijn vriendin.
Zij zijn onlangs de gelukkige ouders geworden van hun dochtertje Sofie. Echt een scheetje om te zien...zooo leuk!! Ik heb dit kaartje voor ze gemaakt. Het geboortekaartje was roze met grijs, vandaar dat ik mijn kaartje ook in deze kleuren heb gemaakt.
Marion, bedankt voor het lenen van de klokstans. ik vind hem zooo gaaf.
Ik heb natuurlijk de klok gezet op de geboortetijd, dat is het leuke van deze stans. zo kun je weer een extra detail toevoegen. Bedankt weer voor het langskomen en een fijne avond.
Groetjes Patricia



vrijdag 7 oktober 2011

oplossing voor blogger problemen

Hoi allemaal,

Ik kom net via via bij een tip om het blogger probleem op te lossen.
Ik heb het even uitgeprobeerd en het werkt echt!!
Ik hoef nu niet meer steeds opnieuw in te loggen, kan gewoon reacties plaatsen,
en kan ook het vakje aangemeld blijven weer aanklikken.
Bij mij werkt het weer als vanouds JIPPPIEEE!!
Voor degene die het ook wil proberen verwijs ik jullie naar het volgende blog:
http://creamutskaartjes.blogspot.com/2011/09/uitleg-over-reacties-plaatsen.html
Wat ben ik blij dat het weer werkt zeg, scheelt me heel veel tijd.
Succes.

Groetjes Patricia

zondag 2 oktober 2011

kabouterboekje



Hoi hoi allemaal op deze mooie zondag. Zoals beloofd zou ik jullie nog even het kabouterboekje laten zien wat elk kindje mee naar huis heeft gekregen. Hij is vrij eenvoudig, maar ja dat krijg je als je er 6 moet maken. In het boekje zat natuurlijk een kabouterdiploma, want alle kabouters hebben zo hun best gedaan en verder 3 foto's en een bedanktekstje.

Zo heeft iedereen een leuke herinnering aan het feestje.

Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer.

Groetjes Patricia